Monday, 4 November 2013

A Walk To Remember With My Family!

...Assalamu'alaikum WBT...

Seperti biasa, bila berkelapangan saya akan memenuhi blog ini dengan nukilan yg tidak seberapa.. >,< Hmmm.. Actually, saya sedang cuti seminggu before masuk the new posting --> Surgery.. Oh ho, mesti penat! But, it's ok! Layan je.. Heee.. ^^,

Hmm.. Most of the time, kita akan lupa ke"busy"an kita seharian di kampus apabila kita bersama family! Yeahhh!! Seronok sangat dapat bersama family! Segala permasalahan pun dapat dilupakan! >,< 

Sebelum bertolak, berangan sekejap.. >,<

Semalam sepatutnya kitorang keluar wif my Along, tapi apakan daya Along tak dapat pulang coz busy gantikan orang lain punya kerja.. Huhu.. Sadisnyeee!! T_T Tak dapat main bowling..

Angah & Abg Ipar wif the cutie baby Yasmeen
Papehal pun, kitorang kuar jugak dgn Angah & Suami.. So, only me & adik je la.. Tak dapat nak jalan dengan abang-abang dah.. Semua dah ada family sendiri.. Susah sikit nak bersama.. So, kitorang pergi makan pizza je la..


2 Regular Pizza for free... Hehe 
Me & Qistiena (adik).. Ooppss, that cutie is my niece..
Drink mango tango before eat.. My youngest sister Aqilah.. ^^,
Yummy! Eat hawaian chicken & spicy tuna pizza..
Oopss! Bergambar lagi before balik.. Huhu..
Last but not least! My cutie niece named Yasmeen Zulaikha... Comelnye.. >,<
Bestnye dapat berkumpul adik-beradik.. Ntah bila lagi nak berkumpul, time raya je la.. Huhu.. Sebelum masing-masing berkeluarga memang senang nak berkumpul, sekarang tidak lagi.. Apa yang penting, semoga semua ahli keluarga saya happy & bahagia sokmo.. InsyaAllah..

No comments:

Post a Comment