Tuesday, 21 January 2014

Tidak Mungkin Seperti Dulu



.:Assalamu'alaikum WBT:.

Alhamdulillah, Allah masih beri ruang untukku bernafas sehingga ke hari ini... Hari-hari yg ku lalui ku harap Dia berkati & hanya Dia yang dapat berikan aku kekuatan tuk teruskan kehidupan sehingga ke hari ini...

Monday, 4 November 2013

A Walk To Remember With My Family!

...Assalamu'alaikum WBT...

Seperti biasa, bila berkelapangan saya akan memenuhi blog ini dengan nukilan yg tidak seberapa.. >,< Hmmm.. Actually, saya sedang cuti seminggu before masuk the new posting --> Surgery.. Oh ho, mesti penat! But, it's ok! Layan je.. Heee.. ^^,

Saturday, 19 October 2013

Sya, where is ur “purdah”?

Assalamu’alaikum W.B.T


Alhamdulillah sudah melalui hari2 mulia yang dirai oleh seluruh Umat Islam di seluruh dunia iaitu Hari Raya Aidil Adha (^^,)..
Semenjak start sem baru sampailah hampir 2 bulan berada di bumi Terengganu ini, baru sahabat2 yg ku sanjungi ini berani bertanya apa yg terbuku di fikiran mereka?

Sunday, 22 September 2013

My New Posting!

...Assalamu'alaikum WBT...


Hmmm... Dah lame rasanya tak update blog! Busy jugak sebenarnya, now I'm in Psychiatric Posting with my new postingmates! Yeahh! I like them even sumtimes rindu jugak kat postingmates lama... >,< Tp hidup ni kena pandai sesuaikan diri... XD